Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da se našem timu pridružila naš koleginica i prijateljica Mirjana Radak!

Vama koji ste ljubitelji Joge sigurno već dugo poznata jer jogu u Novom Sadu vodi još od 2004. godine. Sada će nastaviti sve ono što je i do sada radila samo u našoj kući i mi smo veoma privilegovani i zahvalni na tome!

Za vas koji je još niste upoznali, Mima je telesno orijentisani praktičar integrativne sržne dinamike. Završila je četvorogodišnju terapijsku školu Centra za integrativni razvoj u Beogradu (CIR), diplomirani je profesor
fizičkog vaspitanja i sporta, kao i sertifikovan joga instruktor.

Fokus njenog rada je kroz telesno-orijentisan psihoterapijski pristup gde spaja rad s telom, umom, srcem, nagonom i duhom.

– Vodi grupne i individualne časove joge od 2004. godine, i organizuje Yoga ritrite i Wellness programe u zemlji i šire.

– Radi individualni psihoterapijski rad sa odraslima pod supervizijom u okviru svoje edukacije (za telesno orijentisanog psihoterapeuta), i grupni rad s odraslima kroz iskustvene radionice Telo i ja.

– Asistent u nastavi je na terapijskoj školi Centra za integrativni razvoj u Beogradu.

U svoj rad unosi dugogodišnje znanje iz tradicionalne yoga prakse, Core Energetics i Somatičke relaksacije i fleksibilnosti.

Trenutno je na postdiplomskim studijama Terapeutskog treninga CIR škole u Zagrebu.

Termini:
Utorak i četvrtak 20:15 do 21:15
Cena: 3500rsd
Telefon: 0603259159

Svi koji ste zainteresovani za Jogu u TEND-u možete nam pisati, a mi ćemo vrlo rado odgovoriti na sva vaša pitanja.

Tagovi